INFORMACIJE
Imate pitanja?
Pošaljite nam mail ili nam postavite pitanje putem chat boxa na drnu stranice!
   |   
Velika ponuda
smještaja, letova, transfera, rent-a-car usluga, tematskih parkova i dodatnih usluga u destinaciji. Pošaljite nam upit na info@odisea-travel.hr, a mi ćemo Vam poslati našu najbolju ponudu.
   |   

Meksiko, sunčani Meksiko i odmor iz snova

 

meksiko - Mayan pyramid  meksiko beach  meksiko zocalo

Termin putovanja:

26.4., 21.6., 20.9., 26.10., 28.11., 26.12. 2019.

Meksiko je kolijevka srednjoameričkih civilizacija Maja i Azteka, zemlja boja, okusa i raznolikih pokraji¬na. Posjetiti ćemo ju kako bismo uživali u najljepšim nijansama zelene boje u čijem se zagrljaju nala¬ze veličanstvene piramide. Prošetati ćemo dugim, pješčanim plažama, promatrati vulkanske vrhove Meksičkog gorja, zagledati se u daleke tajanstvene pustinje i doživjeti Yucatán. Glavu ćemo pokriti sombrerom i uz zvukove mariacha nazdraviti životu.

Program putovanja:

1.DAN OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB – EUROPSKA ZRAČNA LUKA – CANCUN  let, noćenje 
LET U CANCUN

Sastanak putnika u zračnoj luci (Zagreb; Venecija, Ljubljana, Graz – uz mogućnost organiziranog transfera do zračne luke) i prijava na let preko europske zračne luke u Cancun, ljetovalište koje je poznato po rajskim, bijelim, pješčanim plažama. Prijevoz do hotela, smještaj.

2. DAN CANCUN – ISLA MUJERES – CANCUN  doručak, noćenje
ODMOR

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje na plaži. Predlažemo odlazak u shopping raj La Isla, u laguni Nichupte gdje kompleks izgleda kao mala Venecija. Po želji, mogućnost odlaska na izlet Isla Mujares (doplata). Ovaj rajski otok se nalazi u blizini Cancuna, dug je svega 8 km, a širok 300-800 metara. Uživati ćete u snorklanju ili plivanju s kitovima (whalesharkom). Mogućnost razgleda podvodnog muzeja skulptura. Povratak u hotel u poslijepodnevnim satima. Noćenje.

3. DAN CANCUN – CHICHEN ITZA – MERIDA  doručak, noćenje
TAJANSTVENI SVIJET CIVILIZACIJE MAYA

Doručak. Vožnja u Chichen Itza, veličanstveni kompleks Maya civilizacije, smješten u suhoj provinciji. Glavnu znamenitost predstavlja Kukulkanom hram, veličanstvena piramida, posvećena zmijskom božanstvu Kukulkan. Poslijepodne slijedi vožnja u glavni grad Yukatana – Merida. Nakon smještaja, odlazak u šetnju lijepom povijesnom četvrti, s kolonijalnim crkvama i palačama. Noćenje. 
 
4. DAN MERIDA – UXMAL – VALLADOLID  doručak, noćenje
SIMPATIČNI KOLONIJALNI GRADOVI YUKATANA

Doručak. Razgled starog gradskog centra Meride »bijelog grada«, na čijim je zgradama vidljiv utjecaj Maya. Grad ima lijepo očuvanu povijesnu četvrt, kolonijalne crkve i palače. Šetnja avenijom Montejo, pored spomenika Motherland, Casa de Montejo, Palacio Municipal do središnjeg trga i katedrale. Slobodno vrijeme za ručak i nastavak do Maya grada Uxmal, koji sa guvernerovom palačom i 93 m visokom piramidom predstavlja biser Maya arhitekture. Zbog iznimne očuvanosti, dobiti ćete uvid u veličanstvene gradove Maya civilizacije. Vožnja u simpatični kolonijalni grad Valladolid koji predstavlja jedan od ljepših primjera španjolske kolonijalne arhitekture u novom svijetu. Noćenje.

5. DAN VALLADOLID – SIAN KA`AN – TULUM – PLAYA DEL CARMEN  doručak, noćenje
PRIRODNI REZERVAT SIAN KA`AN

Doručak. Prirodni rezervat Sian Ka`an je veličanstveno područje izuzetne ljepote i stanište mnogih životinjskih i biljnih vrsta. Od 1987 godine se nalazi na UNESCO-vom popisu. Najveće je osigurano područje posvećeno očuvanju krhkih eko sistema. U suradnji, mnogi znanstvenici, tehničari, studenti, stanovnici i međunarodni partneri, uspjeli su ostvariti više od 200 projekata koji se temelje na očuvanju prvobitne prirode. Posjetiti ćemo još jedno djelo Maya civilizacije, utvrđeni kompleks Tulum koji je služio kao glavno pristanište. Posebno zanimljiv je kompleks Castillo i njegovi hramovi. Nakon razgleda, slijedi vožnja do obližnjeg ljetovališta - Playa del Carmen.Noćenje.

6. I 7. DAN PLAYA DEL CARMEN  doručak, noćenje 
ZASLUŽEN ODMOR – SUNCE, MORE I TEQUILLA

Doručak. Sljedeća dva dana su namijenjena odmoru i aktivnostima po vlastitom izboru. Očekuju vas lijepe plaže na kojima ćete doista uživati. Playa del Carmen je inače vrlo popularno ljetovalište sa kristalno-zelenim morem. Osim kupanja, na raspolaganju su vam brojne sportske aktivnosti (jahanje, sufranje, ronjenje), dok u večernjim satima možete uživati u brojnim koncertima. Noćenje.

8. DAN CANCUN – EUROPSKA ZRAČNA LUKA* HASTA LA VISTA

Slobodno vrijeme do polaska transfera u zračnu luku. Prijava na let do jedne od europskih zračnih luka.

9. DAN EUROPSKA ZRAČNA LUKA – OBLIŽNJA ZRAČNA LUKA/ZAGREB

Po dolasku u europsku zračnu luku, slijedi nastavak leta do dolazne zračne luke (Zagreb; Venecija, Ljubljana, Graz – uz mogućnost organiziranog prijevoza do Zagreba).

 

CIJENA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: od 9.880 kn* min. 25 putnika

Doplata za manji broj putnika (do 24 putnika): 1.460 kn* 
Obavezna doplata zrakoplovne pristojbe: 3.670 kn 
* Prilikom rezervacije se plaća osnovna cijena aranžmana, doplata za najmanji broj putnika i takse (15.010 kn). Konačnu cijenu aranžmana objavljujemo u završnoj obavijesti prije putovanja, sukladno broju putnika.

CIJENA UKLJUČUJE:

 • prijevoz zrakoplovom prema programu u ekonomskoj klasi
 • smještaj u hotelima 3*/4* na bazi sedam noćenja s doručkom
 • prijevoze i razglede prema programu s uključenim ulaznicama
 • usluge lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • pratitelja putovanja na hrvatskom/slovenskom jeziku
 • roškove organizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

 • pristojbe zračnih luka 3.670 kn (obavezna doplata prilikom prijave; podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte, a prema uvjetima aviokompanije koji vrijede za grupe)
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 2.150 kn
 • fakultativne izlete
 • dodatne usluge i obroke
 • sve što nije navedeno pod „cijena uključuje“
 • napojnice za vodiče/vozače (obavezna doplata na licu mjesta) 45 EUR
 • izlazne takse i ostale pristojbe 27 USD
 • osiguranje od otkaza putovanja u slučaju bolesti i putno zdravstveno osiguranje (preporučamo)
 • povratni prijevoz do polazne/ dolazne zračne luke

POPUST:

 • dijete do 12. god u pratnji dvije odrasle osobe 10%.

Ukoliko zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi predviđene letove, pridržavamo pravo na promjenu zrakoplovnog leta odnosno na promjenu zračnu luke, dolazne luke te vremena polaska/povratka. Program putovanja se sadržajno neće mjenjati. Molimo da nam prilikom rezervacije dostavite kopiju putovnice

 • Cijene su izračunate po uvjetima na dan 15.02. Označene su zvjezdicom i vrijede samo za termine pojedinog datuma polaska koji su isto tako označeni sa zvjezdicom. Cijene vrijede za broj putnika koji je napisan uz cijenu.
 • U slučaju manjeg broja putnika, prikazane su sve doplate. Putnik svojim potpisom na Ugovoru prihvaća navedene doplate odnosno obje cijene. Uvjeti i cijene ostalih termina su objavljeni na našoj web stranici.
 • Obzirom na dinamične promjene cijena svih ponuđača (prijevoznih, hotelskih i ostalih usluga), moguće su promjene cijena bez prethodne najave. Aktualne cijene će biti objavljene kod pojedinog putovanja. U slučaju bilo kakvih promjena programa i cijena, iste će biti vidljive na web stranici. U tom slučaju, prestaje valjanost programa i cijena u katalogu. Zato vas ljubazno molimo da programe u katalogu smatrate informativnim programima te da cijene provjeravate s našim savjetnicima putovanja. Unaprijed se zahvaljujemo na vašem razumijevanju u slučaju nenamjerno objavljenih greški odnosno netočnih podataka.
 • U slučaju posebnih zrakoplova (charter let), najmanji broj putnika za realizaciju je 140 u avionu i najmanje 45 putnika na pojedinom autobusu na destinaciji. Na ovakvim putovanjima/projektima, postoji mogućnost raspisivanja većeg broja programa i samim time i autobusa, a cijena se preračunava na temelju broja putnika po pojedinom autobusu.  Ukoliko se prijavi više od 49 putnika na istom programu, koriste se dva autobusa i obračunava viša cijena putovanja za putnika na oba autobusa, dok se ne postigne optimalni broj putnika.
 • Opći uvjeti i upute te detaljne informacije vezane uz putovanje, čine sastavni dio programa/ugovora o putovanju te su vam na raspolaganju u poslovnicama 

 

***Ovo putovanje možete platiti na više obroka ili jednokratno, virmanskom uplatom, gotovinski, dolaskom u poslovnicu ili večinom kreditnih ili debitnih kartica. Za obročno plaćanje obračunava se naknada od 3,60%


Kako rezervirati ovo putovanje:

Za provjeru raspoloživosti pošaljite nam upit, nakon čega ćete dobiti neobvezujuću ponudu. Prilikom potvrde rezervacije potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Po konačnoj uplati primit ćete završno pismo ili voucher sa svim detaljima putovanja najkasnije 2 dana prije putovanja.

ŠIFRA ARANŽMANA: NAZIV-2019-PA.

Rezervacija / upit

Kako bi rezervirali ovo putovanje, molimo popunite tražene podatke. Po primitku Vašeg upita, na Email ćete dobiti neobvezujuću ponudu i sve informacije u najkraćem roku.
top